REVIEWS

Wat ander zeggen over Lei's raw!

Wanneer je nog aan het twijfelen bent over het boeken van een fotoreportage, dan is dit de perfecte pagina voor jou! Of wil je graag weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Op deze pagina licht ik een aantal reviews uit van mensen die eerder met mij wilde samenwerken!


Wil je graag een review schrijven? Dat kan, dat waardeer ik juist enorm! Deze kan ook gedeeld worden via Google of Facebook. 

Clyde & Cody

"Ook mijn honden Clyde & Cody hebben een fotoshoot mogen doen bij Lei.


Twee honden op de foto zetten is zo makkelijk nog niet maar dankzij de ontzettend rustige, geduldige en fijne sfeer is het eind resultaat fantastisch geworden!

Alles was op het tempo van de hond(en) wat het een super geslaagde avond maakte.


Al met al: zeeeer tevreden!"


Shanna Hoffschlag

Mochi

"Leilei is een hele goede en professionele fotograaf die precies weet wat ze doet.


Het is echt een feestje om een fotoshoot met haar te doen! Ze luisterde goed naar onze wensen, heeft goede ideeën en is geduldig.


Mijn puppy van 3 maanden voelde zich helemaal op z'n gemak en dat heeft hij niet snel! Wij gaan zeker snel weer een fotoshoot met Leilei inplannen."


Francis Röring

Jupke

"Lei heeft een paar weken geleden erg mooie foto's gemaakt van mijn hond. Lei is erg professioneel en ziet precies aan de hond wanneer hij er genoeg van heeft.


Daarnaast is de communicatie vlot en goed verlopen wat erg prettig is. Zeker een aanrader!"


Merel Sips

Pebbles

"Lei heeft een paar weekjes terug foto’s gemaakt van mijn lieve Pebbles. Ze is een oude en dove hond, en daardoor niet zo handig om op de foto te zetten.


Desondanks het lastige model, heeft ze haar prachtig op de foto kunnen zetten. Door Lei heb ik nu prachte herinneringen aan mijn hondje gedigitaliseerd."


Alya Bogers

DJ

"Lei is een enorm lieve en spontane meid met veel geduld. Ze denkt met je mee en geeft tips waar nodig.


Onze hond DJ vond stil staan voor een foto erg lastig, maar Lei nam rustig alle tijd voor ons en probeerde verschillende poses zodat het ook voor hem ook leuk bleef.


Ik zal Lei zeker aanbevelen bij iedere honden-eigenaar die een fotorapportage wil van zijn/haar hond !"


Alissa den Nijs

Kenzi

"Lei is een hele lieve, rustige meid die niet teveel dwingt. Ze kijkt goed naar wat de mogelijkheden zijn met de hond en neemt alle tijd om dé foto te maken.


Honden worden vanzelf rustig bij haar door de rust die ze uitstraalt. Heel fijn om mee te werken!"


Lysan Martens

Senna

"Een tijdje terug heb ik een fotoshoot gedaan bij Lei met mijn pup van 6 maanden. Lei is een super fijne meid die echt de tijd neemt voor de hond en ervoor zorgt dat het ook leuk blijft voor de pup.


Het was super fijn dat zij voor ons een stukje wilde rijden omdat het voor de pup niet heel fijn is om een uur in auto te zitten en daarna nog een shoot te doen.


Ze reageert snel en heeft alles goed geregeld! Nogmaals hee erg bedankt!"


Danique van Haagen

Beer

"Alle gemaakte foto's zijn mooi en worden na afloop super netjes bewerkt.


Lei heeft oog voor de hond en de omgeving, waardoor je een prachtig resultaat krijgt. Je ziet de liefde voor dieren terug in het geduld en de aandacht die ze aan het beestje geeft en het resultaat van de foto's.


Zeker de moeite waard en wil ook zeker dat er vaker foto's gemaakt worden van Beer!"


Lotte van Rijen

Sky

"Wij hebben samen met Sky onze Pup van een jaar een shoot gehad , en hebben het super naar ons zin gehad .


Lei is super relaxed en houd echt rekening met wat de hond wel en niet prettig vind en wil de hond niet forceren , waardoor wij het als erg prettig ervaren hebben !


Super gezellig en neemt echt de tijd voor je .

Wij raden haar daarom zeker aan."


Samantha Whatt

Hondje (Lola)

"Ik heb al een aantal keer foto's laten maken bij Lei. Je kan aan haar merken dat ze ervaring heeft met dieren, ze is erg geduldig en merkt heel goed aan dieren wanneer hun geduld op is.


Het is erg fijn dat ze niet wil pushen tot het einde maar ook aan het dierenwelzijn denkt. En natuurlijk maakt ze ook gewoon hele mooie foto's!"


Lola Volkers

Floor

"Lei heeft twee keer een fotoshoot gedaan met mijn hondje en het was een hele positieve ervaring, ze gaat heel bekwaam en lief om met honden en de foto's waren echt prachtig geworden!"


Mariska Wijnker

Polly & Archie

"Zeer fijn om mee te werken! Zeer geduldig met de honden en een prachtig resultaat!!"


Gaby Dorn