Zoals ik al zei ik ben nooit uitgeleerd! Om mij te kunnen blijven ontwikkelen doe ik dan graag mee aan zowel nationale als internationale fotowedstrijden. Mijn werk wordt beoordeeld door de beste fotografen van de wereld en ontvang ik feedback, om mijzelf te mogen blijven verbeteren. 

Dit is voor mij een bevestiging om de kwaliteit van mijn werk te kunnen bewaken en om te kunnen aantonen dat mijn werk voldoet aan de hoge criteria. Ik streef naar het leveren van goed werk.

LEGACY PHOTOGRAPHY AWARDS

ZOOM.NL FOTOWEDSTRIJD

Fotowedstrijd de opdracht: breek de regels.


"Fotografie kent een aantal regels, die je kunnen helpen bij de compositie of om een sterk beeld te maken. Er zijn echter ook ontzettend veel fotografen die zeggen: ken de regels, maar durf ze te breken. In deze opdracht doen we dezelfde oproep aan jullie: maak een foto die breekt met de bestaande fotografieregels!" Zoom.nl

TOG AWARDS 2022

Deze twee afbeeldingen hebben een minimale score van 85+ punten behaald!  Klik hier om het werk van alle fotografen die ook FINALIST behaald hebben te bewonderen.

Olaf

Mesmerising Gold

TOKYO INTERNATIONAL FOTO AWARDS

MOSCOW INTERNATIONAL FOTO AWARDS

INTERNATIONAL PET PHOTOGRAPHY CONTEST

THAT PHOTOGRAPHY SPOT CHALLENGE

Wow deze waardering vind ik super tof! Weer internationaal en de feedback die ik kreeg is ongelofelijk! Jess vond het erg mooi en zou de foto aan haar eigen portfolio willen toevoegen!


Jess is een multi award winnende fotograaf die maandelijkse challenges heeft waar iedereen aan kan meedoen. Daarvan krijgen de drie beste foto’s een speciale waardering.


Ik stond perplex toen Jess aankondigde dat mijn foto de zilveren pin kreeg!


Klik hier om haar feedback video te bekijken!


FOTOWEDSTRIJDEN 2020

Cameraland & Leo Deknatel Fotografie


Deze foto werd gekozen, door Cameraland, als winnaar voor de fotowedstrijd met het thema 'Herft'."Winnaar🏆 Wat hebben we veel mooie inzendingen mogen ontvangen! Het was lastig maar de winnaar van onze fotowedstrijd ‘Herfst’ is bekend🍁 @leis.raw heeft gewonnen met deze prachtige plaat! 📸"


27 oktober 2020

De foto van Sem heeft nog een keer gewonnen! Dit keer voor de fotografiewedstrijd van Leo Deknatel Fotografie. Het thema was 'Hefrstkleuren'.


"Elke maand wordt er in onze fotogroep “Photography 4 All” een fotowedstrijd gehouden."


2 november 2020

Met de bovenstaande foto heb ik de titel 'FOTO VAN HET JAAR 2020' mogen binnenslepen! 


"Uit alle genomineerden hebben jullie gekozen voor de mooie foto van Yong Lei van Barlingen met de titel (Sem). Namens iedereen in de groep van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs Yong Lei.


Vorig jaar was het een nek aan nek race. Tot het laatste moment wist niemand welke foto als beste uit de verf zou komen. Dit jaar was er geen twijfel mogelijk. Met vlag en wimpel is de foto van Yong Lei van Barlingen gekozen als foto van het jaar door de leden. En laten we eerlijk zijn, is het geen prachtige foto" aldus Leo Deknatel.

EYES CONTEST

DIVERSE AWARDS & MERITS

ZOOM.NL GALERIJEN

In deze galerij heeft Zoom.nl een foto van mij uitgelicht! Dit is puppy 'Rood'.

"De mooiste portretten van deze lieve viervoeters!"

Aldus Zoom.nl en heeft hierin twee foto's van mij uitgelicht!

"Een warme gloed!" In deze galerij 'In het kaarslicht' Zoom.nl.

I got published in one of my favourite magazines!

Ik kan het eindelijk bekend maken! DIGIFOTO Pro 2.2021 kun je nu online lezen en ik ben in deze editie gepubliceerd


Een aantal maanden geleden werd ik door Bibi benaderd om een interview te doen. Wie had dat verwacht? Ik vooral niet. Naast het interview mocht ik een aantal foto’s opsturen die gepubliceerd kunnen worden. Ik vind dat Bibi een mooie selectie en een prachtig stuk van heeft gemaakt.


Ik vond het spannend en voel mij vooral vereerd dat zij mijn werk heeft gekozen om uit te lichten in hun fotografie tijdschrift. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven.


Ik ben iedereen zo dankbaar die samen met mij wilde werken en dit voor mij mogelijk hebben gemaakt! Dit is zo bizar!


Editie 2.2021

IN DE SPOTLIGHT

DIGIFOTO Pro 1.2021 is het eerste nummer van jaar 2021 dat Digifoto Pro heeft gepubliceerden deze foto van Floor kreeg een mooi plekje in de catagorie 'spotlight!' 


Digifoto Pro heeft "een paar van de mooiste foto's" in de spotlight gezet.


Editie 1.2021