Wat begon als hobby is uitgebloeid tot een passie! 

Hii!

Ik ben van mening dat ik nooit ben uitgeleerd! Ik kijk dan ook regelmatig naar video's van andere fotografen en laat mij graag inspireren. Ik probeer mijzelf op alle vlakken te verbeteren en te ontwikkelen en doe dit dan ook met veel plezier.

 


Veel liefs,

Yong Lei

Dit ben ik, Yong Lei van Barlingen en kort gezegd Lei.

Ik ben 22 jaar oud en ben een fulltime studente Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie vind ik het leuk om te fotograferen, boeken te lezen, series en films te kijken.

Honden heb ik altijd al leuk gevonden en ik maak dan met liefde foto's van deze dieren. Naast hondenfotografie vind ik het leuk om paarden en mensen te fotograferen.

Binnen een paar maanden heb ik mijn eigen stijl gecreërd. Ik ben mij gaan focussen en specialiseren in het fotograferen van honden.

Ontwikkelen

Gemaakt door Lola Volkers

Canon connected

Canon EOS 1D X | Canon EOS 750D | Canon 50mm f/1.8 | Canon 70 - 200mm f/4 | Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art 

"Fotograferen is niet alleen het vastleggen van het speciale moment, 
maar ook genieten in het moment zelf."

MIJN VERHAAL DOOR

DE JAREN HEEN
2012

Eerste camera


2015 

Camerabreak


2020 

Opnieuw verliefd2021 

Lei's raw

Ik schafte mijn eerste camera, een tweedehandse spiegelreflex Canon EOS 400D, aan van mijn verjaardagscentjes bij Cameraland.

Mijn voormalige opleiding zorgde ervoor dat fotografie minder leuk werd voor mij. Ik deed mijn best voor alle fotografie opdrachten en de beoordeling was 'ik vind het niet mooi' of 'het is niet mijn smaak'.
De passie werd minder en mijn camera gebruikte ik alleen nog voor schoolopdrachten.

In 2020 ben ik opnieuw verliefd geworden op fotograferen! COVID-19 zorgde ervoor dat mijn camera weer clicks ging maken.

In deze periode ben ik mij gaan focussen en specialiseren in het fotograferen van honden.


Het overlijden van mijn eigen hond heeft mij een wake up call gegeven en ik weet weer waarom foto's zo belangrijk zijn. Een waardevolle herinnering is tastbaar geworden. Het jaar waarin ik heb besloten om Lei's raw officieel te lanceren! Waarom Lei's raw en niet een naam waar het woord 'fotografie' in terug komt? RAW is een bestandstype dat letterlijk de ruwe data opslaat. Het is te vergelijken met het vroegere negatief.

Ik fotografeer altijd in dit bestandstype en ik vind het leuk om dit terug te laten komen in mijn naam.


Sinds september mag ik mij officieel ambassadeur van DIGIFOTO Pro noemen!