Hi, ik ben Lei

Hondenfotograaf Yong Lei van Barlingen

Wie is het gezicht achter de camera?


Een passie voor fotografie en mijn liefde voor dieren. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik met liefde foto's maak. Ik ben gefocust en gespecialiseerd in hondenfotografie. 


Tijdens een fotoreportage neem ik alle tijd voor jouw lieve viervoeter en jou. Samen maken wij een mooie wandeling in de natuur waarbij wij vol op genieten van de prachtige omgeving.


Elke hond verdient het om voor altijd te worden herinnerd. Zie ik jou en jouw viervoeter snel voor die prachtige wandeling, waarbij ik de mooiste herinneringen zal vastleggen? 

Ik hoop dat ik jouw lieve viervoeter en jou snel mag ontmoeten!

Gemaakt door Sunny Halsema

TE ZIEN IN

ENTHOUSIASTE BAASJES

Wat ander zeggen over Lei's raw!

Elijah

"We, Gerald Lamers en Hellen Lamers-Heijnen, kunnen niet anders zeggen dat we heel erg blij zijn met Lei's raw. Leis is zo geduldig en attent en vol begrip, voor ons was het namelijk voor de eerste keer en zeker voor onze Elijah.


Hij is qua karakter gereserveerd naar onbekenden, maar niets van te merken bij Lei's. Ze heeft zo'n kalme en rustige uitstraling, ook in haar bewegingen en Elijah liet zich dan ook rustig fotograferen, heerlijk om dat te zien en WAT ZIJN DE FOTO'S PRACHTIG! En we hoefden niet lang te wachten voor de fotos. Wat ons betreft krijgt Lei's een 10 wat betreft haar benadering naar ons en Elijah en zeker ook de service. Lei's dankjewel" 


Hellen & Gerald

Clyde & Cody

"Ook mijn honden Clyde & Cody hebben een fotoshoot mogen doen bij Lei.


Twee honden op de foto zetten is zo makkelijk nog niet maar dankzij de ontzettend rustige, geduldige en fijne sfeer is het eind resultaat fantastisch geworden!

Alles was op het tempo van de hond(en) wat het een super geslaagde avond maakte.


Al met al: zeeeer tevreden!"


Shanna 

Beer

"Alle gemaakte foto's zijn mooi en worden na afloop super netjes bewerkt.


Lei heeft oog voor de hond en de omgeving, waardoor je een prachtig resultaat krijgt. Je ziet de liefde voor dieren terug in het geduld en de aandacht die ze aan het beestje geeft en het resultaat van de foto's.


Zeker de moeite waard en wil ook zeker dat er vaker foto's gemaakt worden van Beer!"


Lotte 

Ageing

Freezing time

Old but Gold

FOTOREPORTAGES

Laten wij samenwerken!