FOTOREPORTAGES

Laten wij samenwerken!

Waardevolle herinneringen tastbaar maken doe ik met liefde. Als fotograaf vind ik het belangrijk om fexibel en persoonlijk te zijn.


Jij creëert het moment en ik zal het moment bevriezen, zodat jij altijd terug kan gaan naar dat waardevolle moment!

 

Tijdens de fotoreportage zullen we in alle rust de foto’s maken.

Ik hoor graag jouw verhaal en wensen. Ik sta open voor alle ideeën, niks moet en alles mag. Ik vind het belangrijk dat jij de foto's krijgt die jij graag wilt. 


De reportages kunnen in een natuurlijke omgeving plaats vinden of in een stedelijke omgeving.  De combinatie van een wandeling door de prachtige natuur of stad en het fotograferen van jouw trouwe viervoeter geven mij het beste gevoel wat er is! 


Heb je een speciale of specifieke locatie in jouw gedachten? Laat het mij weten en dan kijken wij samen of wij dit mogelijk kunnen maken!


Het is jouw dag en jij mag jouw voorkeur uitspreken!

BOEK JOUW FOTOREPORTAGE

GENIET VAN DE DAG

KIES JOUW FAVORIETEN

ONTVANG DE FOTOBESTANDEN

"Foto's die jou raken in het hoofd en hart."

PAKKETTEN

Old but Gold

ALLE DIGITALE FOTOBESTANDEN

Portret | Jij en jouw senoir samen

Dieren worden ouder, wat positief is, maar het zet ons ook aan het denken en zorg voor een fantastisch blijvende herinnering!

De senioren verdienen hun plek in de spotlights. Old but Gold is speciaal voor senioren of terminale honden.


Persoonlijke fotoalbum om jouw favorieten te kiezen.


Alle digitale bewerkte fotobestanden naar keuze op hoge resolutie om af te drukken en fotobestanden die speciaal gemaakt zijn om te delen op sociale media.€ 120,-

 

Freezing Time

VIJF DIGITALE FOTOBESTANDEN

Portret |  Jij en jouw hond samen

Geschikt voor één hond.


Persoonlijke fotoalbum om jouw favorieten te kiezen.


Vijf digitale bewerkte fotobestanden naar keuze op hoge resolutie om af te drukken en fotobestanden die speciaal gemaakt zijn om te delen op sociale media.€ 65,-

 

Ageing

20 DIGITALE FOTOBESTANDEN

Portret |  Jij en jouw pup samen

Elke zes maanden één shoot tot dat jouw pup twee jaar is. 

Persoonlijke fotoalbum om jouw favorieten te kiezen.


Vijf digitale bewerkte fotobestanden naar keuze op hoge resolutie om af te drukken en fotobestanden die speciaal gemaakt zijn om te delen op sociale media, per fotoreportage.


Vier fotoreportages en 20 foto's in totaal.

€ 210,-

TIJDLIJNBoeken


FotoreportageNa afloop
Extra bestanden bijbestellenBoek jouw fotoreportage door mij een bericht sturen via e-mail. Ik hoor graag jouw verhaal en wensen. Ik sta open voor alle ideeën! Via de mail houden wij contact.


Wanneer er een datum is gekozen voor de fotoreportage staat de fotoreportage geboekt. In de bevestigingsmail ontvang jij een PDF met diverse adviezen.


Wij zullen vooraf al jouw ideeën en wensen bespreken, waarbij ik graag met je mee denk over mogelijkheden & locaties. Ik kan naar jou toe komen of wij kiezen een mooi gebied in de buurt. Het kan allemaal!
Ik neem graag de tijd voor een fotoreportage, zodat zowel jij als jouw hond zich goed op jullie gemak voelen. Zo bevries ik de pure en liefdevolle momenten tussen jullie samen. Of van jouw hond alleen.


Een fotoreportage duurt gemiddeld tussen de 60 en 120 minuten, maar ik kijk ook graag naar hoelang jouw hond het volhoudt!


Wij zullen een heerlijk rustige wandeling maken op de locatie, zodat het leuk blijft voor jouw trouwe viervoeter en wij optimaal kunnen genieten van de omgeving!


Tussen het poseren door doen extra knuffels bij dieren wonderen.

Bij kans op slecht weer zullen wij samen kijken of de fotoreportage verplaatst kan worden.


Een extra handje is altijd welkom en handig tijdens de fotoreportage. Ik raad aan om niet meer dan één persoon mee te nemen om de rust te behouden.
Ik ga hard aan de slag om jouw favorieten foto's zo zorgvuldig en snel mogelijk naar jou toe te sturen!

Binnen 7 werkdagen ontvang jij een link naar jouw persoonlijke fotoalbum met alle gemaakte foto's om jouw favorieten te selecteren.


Kies binnen 14 dagen, na het ontvangen van de mail met de link naar jouw persoonlijke fotoalbum , kies jouw favorieten foto's!


Binnen 30 werkdagen, nadat jij jouw favorieten foto’s gekozen hebt, ontvang jij jouw foto’s bewerkt in jouw email.


De fotobestanden worden in ‘origineel formaat’ en ‘web formaat’ geleverd.


Hoge Resolutie (HR): Dit is een formaat van een fotobestand die kun jij gebruiken om te laten afdrukken. Deze versie heeft geen watermerk en is uitsluitend bedoeld voor privégebruik*. 


Web formaat: Deze versie is aangepast zodat deze het beste uitkomt op sociale media, mits de foto niet bewerkt wordt. Dit houdt in dat het watermerk er niet afgehaald mag worden, de foto niet bijgesneden mag worden en er geen filters/teksten op geplaatst mogen worden. Deze fotobestanden zijn echter niet geschikt om te laten afdrukken in verband met de lage resolutie.


* Het is verboden om foto’s zonder watermerk online te plaatsen.Wil jij extra fotobestanden bijbestellen? Dat is mogelijk na iedere reportage!


Per fotobestand betaal jij €5,- euro.

Wil jij meer fotobestanden bijbestellen? Laat mij dit dan weten en dan maak ik er een leuke prijs van!

 Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten heen en terug vanaf 1741 GG, Schagen.


De eerste 20 km zijn gratis, daarna wordt er € 0,19 per km berekend.

Formule reiskosten: ((aantal kilometers x 2) - 20 km) x € 0,19

Voor extra dieren wordt er € 10,- per dier extra in rekening gebracht