FOTOREPORTAGES

Laten wij samenwerken!

Waardevolle herinneringen tastbaar maken doe ik met liefde. Als fotograaf vind ik het belangrijk om fexibel en persoonlijk te zijn.


Jij creëert het moment en ik zal het moment bevriezen, zodat jij altijd terug kan gaan naar dat waardevolle moment!

 

Tijdens de fotoreportage zullen we in alle rust de foto’s maken.

Ik hoor graag jouw verhaal en wensen. Ik sta open voor alle ideeën, niks moet en alles mag. Ik vind het belangrijk dat jij de foto's krijgt die jij graag wilt. 


De reportages kunnen in een natuurlijke omgeving plaats vinden of in een stedelijke omgeving.  De combinatie van een wandeling door de prachtige natuur of stad en het fotograferen van jouw trouwe viervoeter geven mij het beste gevoel wat er is! 


Heb je een speciale of specifieke locatie in jouw gedachten? Laat het mij weten en dan kijken wij samen of wij dit mogelijk kunnen maken!


Het is jouw dag en jij mag jouw voorkeur uitspreken!

BOEK JOUW FOTOREPORTAGE

GENIET VAN DE DAG

KIES JOUW FAVORIETEN

ONTVANG DE FOTOBESTANDEN

TIJDLIJN

BoekenFotoreportageNa afloopExtra bestanden bijbestellenBoek jouw fotoreportage door mij een bericht sturen via e-mail. Ik hoor graag jouw verhaal en wensen. Ik sta open voor alle ideeën! Via de mail houden wij contact.


Wanneer er een datum is gekozen voor de fotoreportage staat de fotoreportage geboekt. In de bevestigingsmail ontvang jij een PDF met diverse adviezen.


Wij zullen vooraf al jouw ideeën en wensen bespreken, waarbij ik graag met je mee denk over mogelijkheden & locaties. Ik kan naar jou toe komen of wij kiezen een mooi gebied in de buurt. Het kan allemaal!
Ik neem graag de tijd voor een fotoreportage, zodat zowel jij als jouw hond zich goed op jullie gemak voelen. Zo bevries ik de pure en liefdevolle momenten tussen jullie samen. Of van jouw hond alleen.


Een fotoreportage duurt gemiddeld tussen de 60 en 120 minuten, maar ik kijk ook graag naar hoelang jouw hond het volhoudt!


Wij zullen een heerlijk rustige wandeling maken op de locatie, zodat het leuk blijft voor jouw trouwe viervoeter en wij optimaal kunnen genieten van de omgeving!


Tussen het poseren door doen extra knuffels bij dieren wonderen.

Bij kans op slecht weer zullen wij samen kijken of de reportage verplaatst kan worden.


Een extra handje is altijd welkom en handig tijdens de reportage. Ik raad aan om niet meer dan één persoon mee te nemen om de rust te behouden.
Na de reportage zoek ik de allermooiste foto's uit die wij gemaakt hebben en alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteits normen, waar Lei's raw om bekend staat, zullen in het persoonlijke fotoalbum halen.


Binnen 7 werkdagen ontvang jij een link naar jouw persoonlijke album met de mooiste foto's en 1 à 2 bewerkte voorbeelden. Via deze gallerij kan jij jouw favorieten selecteren.


Kies binnen 14 dagen, na het ontvangen van de mail met de link naar jouw persoonlijke fotoalbum , kies jouw favorieten foto's!


Binnen 30 werkdagen, nadat jij jouw favorieten foto’s gekozen hebt, ontvang jij jouw foto’s bewerkt in jouw email.Wil jij extra fotobestanden bijbestellen? Dat is mogelijk na iedere reportage!


Per fotobestand betaal jij €10,- euro.

Wil jij meer fotobestanden bijbestellen? Laat mij dit dan weten en dan maak ik er een leuke prijs van!